καυση νεκρων θεσσαλονικη

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html
παυλος κοντος βιογραφικο
καυση νεκρων θεσσαλονικη
καυση νεκρων θεσσαλονικη

Σε δηλώσεις του, ο κ. Κουρτς παρέπεμψε στις σχετικές διαβεβαιώσεις που του έδωσε κατά τις χθεσινές συνομιλίες τους στη Βιέννη ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών, Χορστ Ζεεχόφερ, ότι το Βερολίνο δεν θα απωθήσει πρόσφυγες στην Αυστρία, για τους οποίους η ίδια δεν είναι αρμόδια και επιπλέον η αυστριακή κυβέρνηση υπογραμμίζει ότι δεν πρόκειται να συνάψει συμφωνίες που είναι σε βάρος της χώρας.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

Από την πλευρά του, ο κ. Στράχε τόνισε πως στη συμφωνία των τριών συγκυβερνώντων κομμάτων στη Γερμανία αναφέρεται με «πολλή σαφήνεια» ότι θα αναζητηθούν συμφωνίες με άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ και πως ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών θα πρέπει τώρα να προσπαθήσει τη σύναψη τέτοιων συμφωνιών με την Ελλάδα και την Ιταλία.


Ήδη το βράδυ της Τρίτης, 3 Ιουλίου, σε μία έκτακτη κοινή συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, ο κ. Κουρτς, ο κ. Στράχε και ο προερχόμενος από τους Ελευθέρους Αυστριακός υπουργός Εσωτερικών, Χέρμπερτ Κικλ, είχαν αποσαφηνίσει ότι η Αυστρία δεν θέλει να αποδεχθεί συμφωνίες σε βάρος της.


Η αυστριακή ομοσπονδιακή κυβέρνηση «σίγουρα δεν είναι έτοιμη να συνάψει συμφωνίες που είναι σε βάρος της Αυστρίας» σημείωσε ο καγκελάριος, προσθέτοντας ότι θέλει να αναμένει τι πραγματικά θα πράξει η Γερμανία, ενώ, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, επισήμανε πως η χώρα του είναι προετοιμασμένη για όλες τις περιστάσεις.


Στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του αντικαγκελάριου, ο οποίος διευκρίνισε πως «είναι αυτονόητο ότι δεν θα υποστηριχθεί και ούτε θα συναφθεί καμία συμφωνία σε βάρος της Αυστρίας», ενώ, από την πλευρά του, ο κ. Κικλ υπογράμμισε πως «δεν θα επιτραπεί τίποτε από το οποίο προκύπτει ζημία για την Αυστρία».


Υπονοώντας σαφώς τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο κ. Κικλ διατεινόταν πως «η Αυστρία δεν επιτρέπεται να σηκώσει ακόμη περισσότερο βάρος από το κληροδότημα μίας λανθασμένης πολιτικής του καλωσορίσματος, που συνδέεται στην Ευρώπη με συγκεκριμένα ονόματα».


2018 07 05T130932Z 1823599522 RC14C32D0A30 RTRMADP 3 EUROPE MIGRANTS AUSTRIA


Πηγή: Reuters



ο παλιατσος και ο ληστησ στιχοι

Comments