συλλεκτικη αθηνων αρχικη

παραδειγματα με το νεο ασφαλιστικο

Ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Νικόλαος Καραμούζης, οι Αντιπρόεδροι αυτού κ. κ. Γεώργιος Χαντζηνικολάου, Κώστας Μιχαηλίδης, Βασίλειος Ράπανος και η Γενική Γραμματέας της ΕΕΤ Χαρούλα Απαλαγάκη, συναντήθηκαν σήμερα στις Βρυξέλλες με τον Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά και άλλους αξιωματούχους.


λευκα ναυπακτιας

συλλεκτικη αθηνων αρχικη

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν η βελτίωση του οικονομικού και επενδυτικού κλίματος και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας, καθώς και η πρόοδος που έχει συντελεστεί στο τραπεζικό σύστημα προς την κατεύθυνση της επιστροφής στην κανονικότητα τα τελευταία χρόνια.


Οι θετικές εξελίξεις επιβεβαιώθηκαν και από την πρόσφατη έξοδο της Ελλάδος από τα προγράμματα οικονομικής στήριξης, μετά από οκτώ χρόνια μεγάλου οικονομικού και κοινωνικού κόστους, υλοποίησης σημαντικών μεταρρυθμίσεων και διόρθωσης των σημαντικών μακροοικονομικών ανισορροπιών που οδήγησαν την Ελλάδα στην κρίση.


συλλεκτικη αθηνων αρχικη

Τονίστηκε, όμως, παράλληλα ότι σημαντικά προβλήματα και προκλήσεις παραμένουν, και επιβάλλεται η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, της δημοσιονομικής σταθερότητας και των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών, ενώ είναι αναγκαία η δημιουργία ελκυστικού περιβάλλοντος παραγωγικής και επενδυτικής ώθησης και προσέλκυσης σημαντικών ξένων κεφαλαίων, ώστε να επιστρέψει η χώρα σε ισχυρούς και διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και να ανακτηθεί πλήρως η εμπιστοσύνη των αγορών.



https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

Comments