ρυζι γλασε με κοτοπουλο

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος ήταν στον κατάλογο των αγνοουμένων, που κατατέθηκε στην αρμόδια Ερευνητική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εκπρόσωπο των Ηνωμένων Εθνών και από ένα εκπρόσωπο της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής κοινότητας. Η Επιτροπή διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και από το 2005 διενεργεί εκταφές σε πιθανούς χώρους ταφής για ανεύρεση λειψάνων αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής του 1974.


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

Τα λείψανα του ταυτοποιούνται με την μέθοδο του DNA και στη συνέχεια παραδίδονται για ταφή στους οικείους ή άλλους στενούς συγγενείς.


parole on ꤲit sur les murs a imprimer

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η αλήθεια του αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν πήγε στο Ανθρωπολογικό Εργαστήριο της Επιτροπής για Αγνοούμενα Πρόσωπα. Αφού του έκαναν μια εκτενή ενημέρωση, τον πέρασαν στον χώρο, όπου ήταν τα λείψανα του αδελφού του. Όπως είπε ο ίδιος:


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html


Η θέα των λειψάνων, μου προκάλεσε σοκ και φρίκη. Τα χέρια του ήταν δεμένα με τα κορδόνια από τα άρβυλα. Τον εκτέλεσαν με τρεις σφαίρες, μία στο κρανίο, μια στην σπονδυλική στήλη και μια στον θώρακα.


η πιο επικινδυνη κορυφη


Αυτό αποδεικνύει ότι αυτοί οι στρατιώτες συνελήφθησαν αιχμάλωτοι και εκτελέστηκαν εν ψυχρώ, σχολιάζει στο Αθηναϊκό πρακτορείο.


Άρα, επισημαίνει ο ίδιος, πρόκειται, σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, για «αποτρόπαιο έγκλημα πολέμου». Η Τουρκία, προσθέτει, «πρέπει να πληρώσει για τις βαρβαρότητες αυτές».


Ο κ. Παπαδόπουλος έθεσε το θέμα στους υπουργούς Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, κυρίους Καμμένο και Φωκαίδη. Επίσης, είπε ότι ζήτησε από το Ανθρωπολογικό Εργαστήριο τα κορδόνια, αλλά του απάντησαν ότι δεν μπορεί να τα πάρει, γιατί «ακόμη αποτελούν τεκμήρια».



ρυζι γλασε με κοτοπουλο
ρυζι γλασε με κοτοπουλο

Comments