σχολη ευελπιδων θητεια

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
σχολη ευελπιδων θητεια

Ερυθρόλευκη αγγαρεία στα Χανιά


Πλην του Τζούρτζεβιτς που σκόραρε και είχε και δύο δοκάρια (στο 33 και στις καθυστερήσεις του αγώνα), οι περισσότεροι από τους παίκτες που επέλεξε ο Ολυμπιακός δεν έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση σε ένα παιχνίδι δίχως ουσιαστικό ενδιαφέρον, καθώς η πρόκριση είχε επιτευχθεί. Μάλιστα ο Σέρβος έσκισε τη φανέλα του στο τέλος και πήγε στα αποδυτήρια (ο Λεμονής εξήγησε ότι ήταν νευριασμένος, που δεν μπόρεσε να κάνει το 1-2 στην τελευταία φάση).


αποτριχωση με παλμικο φως κοστος

1 4305352
(Ο Τζούρτζεβιτς διασώθηκε από την κακή βραδιά του Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Την ίδια στιγμή, το νεανικό σύνολο του Κισσαμικού με αρκετούς παίκτες από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, δημιούργησαν προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα και κατάφεραν να σκοράρουν με τον Αποστολίδη στο β μέρος για το τελικό 1-1. Μάλιστα η ομάδα των Χανίων έχει χάσει μόνο ένα επίσημο ματς, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.


1 4305445
(Η μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο από σουτ του Αποστολίδη (εκτός πλάνου) - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


γιατι μου τριβεται το ψωμι

Τα λόγια του Τάκη Λεμονή στο φινάλε του αγώνα, στην κάμερα της Cosmote TV ήταν ενδεικτικά: «Όχι, δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Ήταν ένα καλό για τη συνέχεια. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν κερδίζεις κανέναν αγώνα, χωρίς σοβαρή προσπάθεια».


1 4305463
(Απογοητευμένος ο Τάκης Λεμονής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Για την ιστορία η 11άδα του Ολυμπιακού: Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς.


1 4305281
(Η 11άδα του Ολυμπιακού στα Χανιά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Από τον 5ο όμιλο ο Ολυμπιακός περνά πρώτος και ο Αστέρας Τρίπολης, που δεν αγωνίστηκε με τον Αχαρναϊκό (λόγω της αποβολής του από το πρωτάθλημα της Football League), δεύτερος.


«Ξεμούδιασμα» για τον ΠΑΟΚ


Ούτε για προπόνηση δεν προσφερόταν η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο. Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο από το Λημνιό στο ξεκίνημα και άλλα 4 στο β μέρος (2 ο Πρίγιοβιτς) σφράγισαν και τυπικά με το 0-5 την πρώτη θέση του 2ου ομίλου (η 2η θέση θα κριθεί στο Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός) για τον ΠΑΟΚ.


18786593
(Ο Λημνιός άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)


Το πιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν το ρεκόρ του νεαρού Γιώργου Βρακά, που ξεκίνησε βασικός στην επίθεση του ΠΑΟΚ και είναι πλέον ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του Δικεφάλου, σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 1 ημέρας (ο προηγούμενος ήταν ο Απόστολος Τσουρέλας από τις 14/2/1980 σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 9 ημερών).



Ο Γιώργος #Vrakas είναι γεννημένος στις 28 Απριλίου του 2001! Σήμερα ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ #PAOKNextGen #EGIPAOK #GreekCup #PAOKAcademy pic.twitter.com/6fTu8ffEJk

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 29 Νοεμβρίου 2017


σχολη ευελπιδων θητεια

Comments