αγιοι θεοδωροι νεα πολιτεια

ονειροκριτης αν δεις παιδι

Σύμφωνα με την κυβέρνηση, οι συνθήκες έχουν ήδη διαμορφωθεί με τους οικονομικούς δείκτες να ανακάμπτουν.


Την ίδια ώρα, εντείνεται το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για τον οδικό χάρτη της Αθήνας που αφορά την επόμενη ημέρα αλλά και το αναπτυξιακό σχέδιο που αναμένεται να παρουσιάσει η ελληνική πλευρά τον προσεχή Απρίλιο.


γκικα παιδιατρος κομοτηνη

Κι ενώ η συζήτηση για το χρέος μεταφέρεται για τον Απρίλιο, αφού τόσο η καθυστέρηση σχηματισμού κυβέρνησης στη Γερμανία όσο και η εκκρεμής απόφαση του ΔΝΤ σχετικά με τη συμμετοχή ή μη στο ελληνικό πρόγραμμα, καθιστούν ανέφικτη αυτή τη στιγμή την λήψη μιας πολιτικής απόφασης για το χρέος. Ωστόσο, οι συνομιλίες σε τεχνικό επίπεδο έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται.


Παράλληλα, παρά το γεγονός πως το ΔΝΤ διατύπωσε χθες ξανά την πάγια θέση του σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα, δηλαδή σημαντική ελάφρυνση χρέους με ταυτόχρονη εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σταδιακής απεμπλοκής του Ταμείου. Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να εξοφληθεί το χρέος της Ελλάδας προς το Ταμείο με τα κέρδη των Κεντρικών Τραπεζών από τα ελληνικά ομόλογα που θα πάρει η Ελλάδα, απάντησε καταφατικά.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html

αγιοι θεοδωροι νεα πολιτεια

Ικανοποίηση εκφράζουν από το Μέγαρο Μαξίμου και για τη κατηγορηματική διάψευση Ευρωπαίου αξιωματούχου σχετικά με το αν γίνονται συζητήσεις για ενδεχόμενη παράταση του ελληνικού προγράμματος μετά τον Αύγουστο, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, δηλώνοντας «έκπληκτος» για τα σχετικά δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο.



αγιοι θεοδωροι νεα πολιτεια
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

Comments