φθοριο νερο

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html
φαρος μαγνητικος αυτοκινητου
φθοριο νερο
φθοριο νερο

Λίγο μετά την ολοκλήρωση των συζητήσεων του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους θεσμούς στο υπουργείο Δικαιοσύνης κυβερνητικός αξιωματούχος που έχει πλήρη γνώση των διαπραγματεύσεων δήλωσε τα εξής:



«Ξέρετε ότι αυτό που έγραψε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν μπορεί να είναι αλήθεια γιατί δεν υπάρχει διαπραγμάτευση μεταξύ κυβέρνησης και θεσμών στην Αθήνα παρά μόνο συζητήσεις. Δεν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ή να διαφωνήσουν αναφορικά με τις συντάξεις διότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση».



Κατά τον ίδιο υπήρξε σύγκληση θέσεων για το δημοσιονομικό κόστος των πρωθυπουργικών εξαγγελιών στη ΔΕΘ, αλλά η συζήτηση για το δημοσιονομικό χώρο του 2018 και του 2019 δεν ολοκληρώθηκε και οι συζητήσεις συνεχίζονται.


επιτρεπτη υγρασια στο σπιτι

Ο ίδιος πάντως άφησε ανοικτό το παράθυρο εφαρμογής των περικοπών, αλλά και ενεργοποίησης των αντιμέτρων. «Έχουμε το rank preference, ακούμε βεβαίως τις θέσεις τους, μπορεί να έχουμε κάνει κάποιο λάθος, μπορεί κάποιο μέτρο να είναι πιο αναπτυξιακό και να πρέπει να έρθει πιο μπροστά», ανέφερε.


Διάψευση από την Κομισιόν


Την ώρα που στην Αθήνα έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, με αφορμή τις πληροφορίες που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σύμφωνα με τις οποίες εξετάζεται η κατάργηση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων, εκπρόσωπος της Κομισιόν, προχώρησε στη διάψευση των συγκεκριμένων πληροφοριών και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε πως οι συμφωνίες που έχει κάνει η Ελλάδα με τους δανειστές της θα πρέπει να τηρηθούν.


Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Κομισιόν Αλεξάντερ Βιντερστάιν ερωτηθείς για το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου απάντησε ως εξής:


«Υπάρχει μόνο μία πηγή. Ο πρόεδρος μίλησε on the record την Τετάρτη. Η θέση μας είναι σαφής: pacta sunt servanda (ό, τι έχει συμφωνηθεί πρέπει να εφαρμοστεί)».


Να σημειωθεί πως προ δύο ημερών ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε ξεκαθαρίσει πως η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και ως εκτούτου απέκλεισε την μη περικοπή των συντάξεων.


Reuters: Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για τις συντάξεις


Στις επαφές των Θεσμών με την ελληνική πλευρά αναφέρεται τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters, δίνοντας μια διαφορετική εικόνα για τις διαπραγματεύσεις από εκείνη που μετέδωσε νωρίτερα το Αθηναϊκό Πρακτορείο σχετικά με το ζήτημα της περικοπής των συντάξεων.


Επικαλούμενο δύο πηγές από την πλευρά των δανειστών, το διεθνές πρακτορείο σημειώνει αφενός ότι οι εικασίες ότι υπήρξε συμφωνία με τη θέση της Ελλάδας είναι πρώιμεςκαι αφετέρου ότι δεν υπάρχει ακόμη κατάληξη στις συζητήσεις για το συνταξιοδοτικό.


«Απαιτείται ακόμη πολύ δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά μία από τις πηγές των δανειστών στο Reuters.


Υπενθυμίζεται μάλιστα στο τηλεγράφημα πως η Ελλάδα, που ολοκλήρωσε τα προγράμματα στήριξης στα τέλη Αυγούστου μετά από σχεδόν εννέα χρόνια λιτότητας, εξακολουθεί να οφείλει δισεκατομμύρια και παραμένει σε πρόγραμμα παρακολούθησης από την ΕΕ και το ΔΝΤ


Σημειώνεται ακόμη πως η Αθήνα έχει δεσμευθεί για πρωτογενή πλεονάσματα ύψους 3,5% έως το 2022.




https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Comments