κριθαρακι στο φουρνο με φετα

κριθαρακι στο φουρνο με φετα
κριθαρακι στο φουρνο με φετα

Ομάδα αγνώστων πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό στο τέμενος Αλ Ραουντά στο χωριό Μπιρ αλ Αμπέντ, δυτικά της πόλης Αρίς, στο βόρειο Σινά, λίγη ώρα μετά την προσευχή της Παρασκευής και στη συνέχεια ακολούθησε επίθεση με πυροβολισμούς.


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, παράλληλα με την έκρηξη οι δράστες άνοιξαν και πυρ εναντίον του πλήθους, που βρισκόταν στο τέμενος.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

ωριων αστρονομικη εταιρεια πατρας

ψαροσουπα πηχτη

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ακόμη ότι οι δράστες περικύκλωσαν το τέμενος με οχήματα 4x4 και κατόπιν τοποθέτησαν μια βόμβα έξω από αυτό. Αφού πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, γάζωσαν τους πιστούς που, πανικόβλητοι, προσπαθούσαν να διαφύγουν. Πυρπόλησαν μάλιστα και οχήματα για να αποκλείσουν τους δρόμους που οδηγούν στο τέμενος.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα και σύμφωνα με όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο, «πυροβολούσαν τους ανθρώπους που έβγαιναν από το τέμενος. Πυροβολούσαν μέχρι και τα ασθενοφόρα».


Περιγραφές ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο κάνουν λόγο για δεκάδες πτώματα που έχουν σκεπαστεί πρόχειρα με κουβέρτες και σεντόνια, ενώ οι προσπάθειες για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους συνεχίζονται.



#BREAKING: #Egypt President Sisi to hold an emergency security cabinet meeting after large scale attack in north #Sinai mosque killed 50-70 people pic.twitter.com/sP5PFx2RjO

— Anna Ahronheim (@AAhronheim) 24 Νοεμβρίου 2017

Comments