δημιουργια ετυμολογια

δημιουργια ετυμολογια

Μιλώντας 27 χρόνια μετά την ένωση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας, έπειτα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου το 1989, ο Γερμανός πρόεδρος είπε πως οι εκλογές, κατά τις οποίες η ακροδεξιά μπήκε στη Βουλή, έφεραν στο φως «μεγάλες και μικρές ρωγμές» στην κοινωνία, ενώ κάλεσε τους δημοκρατικούς βουλευτές να συνεργαστούν ώστε να καταπολεμηθεί κάθε προσπάθεια για επιστροφή στον εθνικισμό.



Στις 24 Σεπτεμβρίου κατέστη σαφές ότι άλλα τείχη υψώθηκαν, λιγότερο ορατά, δίχως σύρματα, ωστόσο τείχη που στέκονται εμπόδια στην κοινή αντίληψη του ‘εμείς’, δήλωσε ο Στάινμαγερ στην ομιλία του στην πόλη Μάιντς.


τρεβαλι ψαρι


Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, εξασφάλισε την τέταρτη θητεία της στις εκλογές, όμως οι ψηφοφόροι άνοιξαν το δρόμο στο ακροδεξιό AfD για τη Βουλή, για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν μισό αιώνα. Τώρα, η Μέρκελ καλείται να κυβερνήσει με έναν λιγότερο σταθερό συνασπισμό.


Ο Στάινμαγερ, κεντροαριστερός Σοσιαλδημοκράτης, ο οποίος υπήρξε υπουργός Εξωτερικών της χώρας πριν αναλάβει την Προεδρία τον περασμένο Μάρτιο, είπε πως η Γερμανία βλέπει να υψώνονται τείχη ξανά στη χώρα.




δημιουργια ετυμολογια
κολωνια εργοστασιο σοκολατας
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

Comments