μισθοι εκπαιδευτικων στην αμερικη

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
υπάρχουν δύο ελλάδες
μισθοι εκπαιδευτικων στην αμερικη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ταυτόχρονα υπεύθυνος του προγράμματος του κόμματος, είπε ότι η ΝΔ επιχειρεί να καταρτίσει σοβαρό, ρεαλιστικό και υπεύθυνο πρόγραμμα, όπου «δεν θέλουμε να τάξουμε γεφύρια και ποτάμια», ενώ η παρουσίαση των θέσεων για την οικονομία θα γίνει στην ΔΕΘ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με βασικό στόχο «πώς θα μπει μπροστά η μηχανή της οικονομίας» και πώς θα γίνουν «νέες ιδιωτικές επενδύσεις που είναι προϋπόθεση για να δημιουργηθούν καινούργιες δουλειές».


Ο Κωστής Χατζηδάκης συνέχισε λέγοντας πως, ως αποτέλεσμα αποκλειστικά του λαϊκισμού και του ερασιτεχνισμού της κυβέρνησης, ελήφθησαν μέτρα που δεν ήταν ούτε αυτονόητα, ούτε νομοτελειακά, ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «δεν έχει κατορθώσει να γυρίσει την χώρα ούτε καν εκεί που ήταν το 2014».


μισθοι εκπαιδευτικων στην αμερικη

Είπε ότι η ΝΔ, στοχεύει στην αυτοδυναμία, αλλά θα απευθυνθεί και σε άλλα κόμματα που «πιστεύουν στην ανάγκη να γίνει η Ελλάδα μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».


τηλεφωνο φπα υπουργειο οικονομικων

Ερωτηθείς αν αυτό θα είναι το κεντρικό μήνυμα της ΝΔ στη ΔΕΘ, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι αυτό θα το αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης που έχει και την τελική ευθύνη, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το πολύ που μπορεί να επιτύχει η χώρα είναι η παραμονή στο ευρώ ως χώρα δεύτερης κατηγορίας «σε έναν θάλαμο υγειονομικής απομόνωσης», ενώ «μόνο με ένα κόμμα που πιστεύει στις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές, στην ελεύθερη οικονομία και στην ιδιωτική πρωτοβουλία μπορεί να μπει μπροστά η οικονομία».


Comments