το υποκειμενο στα νεα ελληνικα ασκησεις

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
καταδυτικο κεντρο μηλου

Σε ανακοίνωση του κεντρικού δήμου τονίζεται ότι οι διευθυντές και οι διευθύντριες των σχολείων καλούνται να ενημερώσουν τους γονείς, ούτως ώστε να φροντίσουν για την αποχώρηση των μαθητών.


Για τις περιπτώσεις ωστόσο, που δεν υπάρχει η δυνατότητα αυτή, οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν ανοιχτές για τη φύλαξη των παιδιών, μέχρι να μπορέσουν οι γονείς να τα παραλάβουν από το σχολείο, υπογραμμίζεται.


Στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη η απόφαση για αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων – αυτών που σήμερα αποφασίστηκε να είναι ανοιχτές – ανήκει στην κρίση του κάθε διευθυντή, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

«Από τις 8 παρά είχαμε σφοδρότατη χιονόπτωση, εκτιμήσαμε ότι δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε άμεσα σε αναστολή λειτουργίας των σχολείων που είχαμε αποφασίσει ότι θα είναι ανοιχτά. Είναι στην κρίση του κάθε διευθυντή σχολείου να ειδοποιήσει τους γονείς, όσοι γονείς μπορούν πιθανότατα θα τα παραλάβουν, αλλά κανένα σχολείο δεν πρόκειται να κλείσει αν όλα τα παιδιά δεν βρίσκονται ασφαλή στα σπίτια τους», σχολίασε ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος επισήμανε ότι «η απόφαση για τη λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη στον δήμο μας θα ληφθεί το μεσημέρι».


θεια λειτουργια 15 νοεμβριου 2015

Όσον αφορά την αυριανή λειτουργία των σχολείων θα εκδοθεί εκ νέου σχετική απόφαση τις απογευματινές ώρες. Συνεχής ενημέρωση θα υπάρχει από την ιστοσελίδα του δήμου.


Στο μεταξύ, κανονικά λειτουργούν σήμερα τα σχολεία του δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, στη δυτική πλευρά της πόλης, σύμφωνα με όσα τόνισε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Λάζαρος Κυρίζογλου.




το υποκειμενο στα νεα ελληνικα ασκησεις
το υποκειμενο στα νεα ελληνικα ασκησεις

Comments