ακουστε live ραδιοφωνο

ο αοριστος του ειμαι

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε με αφορμή τον θάνατο ενός 38χρονου στην Ουρανούπολη και του 55χρονου στη Νέα Σκιώνη, η διοίκηση του ΕΚΑΒ εκφράζει τα συλλυπητήριά της και παράλληλα δίνει εξηγήσεις σχετικά με την κατάσταση στον Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκιδικής.


Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ, προβλήματα υγείας παρουσιάζει μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκιδικής, ο οποίος λειτουργεί με ελλιπές προσωπικό. «Πρώτη φορά στον Τομέα ΕΚΑΒ Χαλκιδικής υπάρχει τόσο μεγάλος αριθμός εργαζομένων με προβλήματα υγείας και μάλιστα σε τέτοια έκταση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι αυτή η ελλείπουσα δύναμη στελέχωνε ένα επιπλέον ασθενοφόρο σε 24ωρη βάρδια.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html

Η διοίκηση αναφέρει ακόμη ότι ο Τομέας ΕΚΑΒ Χαλκιδικής περιλαμβάνει στο δυναμικό του συνολικά 34 διασώστριες και διασώστες, ενώ αυτή τη στιγμή οκτώ υπάλληλοι έχουν απαλλαγή άρσης βάρους (σ. σ. δεν μπορούν να σηκώνουν βάρη) από Α’ βάθμια ή Β’ βάθμια Υγειονομική Επιτροπή, και μία διασώστρια απουσιάζει λόγω εγκυμοσύνης. Επίσης σημειώνει ότι από το 2005 μέχρι το 2013, από τον Τομέα Χαλκιδικής έφυγαν περισσότερα από δέκα άτομα, με διαδικασία μάλιστα η οποία δεν ήταν η προβλεπόμενη σ’ ότι αφορά τις μεταθέσεις.


ακουστε live ραδιοφωνο


Στην ουσία ήταν παράνομες μετακινήσεις, οι οποίες δεν έλαβαν ουδόλως υπόψη τις σημαντικές ανάγκες του Τομέα Χαλκιδικής. Τα παραπάνω στην ουσία είχαν ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση της Χαλκιδικής και τον περιορισμό της δύναμης σε δυο ασθενοφόρα από τέσσερα που θα μπορούσαν να είναι.



Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι από το 2005 έως το 2010, αποχώρησαν από την υπηρεσία 199 διασώστες. Αντίστοιχα, το διάστημα από το 2011 έως το 2015 αποχώρησαν 405 άτομα, δηλαδή υπερδιπλάσιος αριθμός εργαζομένων, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Με τις σχεδιαζόμενες προσλήψεις μόνιμων διασωστών, δημιουργείται - σύμφωνα με τη διοίκηση του ΕΚΑΒ - ένα δυναμικό 326 προσλαμβανόμενων εργαζομένων, το οποίο ξεπερνά το 75% των απωλειών της περιόδου 2011-2015, μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια.



ακουστε live ραδιοφωνο
φρεζοδραπανο παγκου
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_114.html

Comments