ταχυδρομειο ροδος

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html
next opening times easter
ταχυδρομειο ροδος

Στον ισχυρό συμβολισμό της Κρήτης για την 6η τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, επισημαίνοντας τη διαχρονική γεωστρατηγική, πολιτιστική και οικονομική σημασία του νησιού, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των ηγετών των τριών χωρών.


Η Κρήτη αναμένεται να καταστεί κόμβος μεταφοράς αερίου αλλά και ηλεκτρικής ενέργειας σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, τονίζοντας τον ρόλο της Ελλάδας και της Κύπρου ως περιφερειακό ευρωπαϊκό πυλώνα σταθερότητας και τον ρόλο της Αιγύπτου, για όλη την περιοχή.


ταχυδρομειο ροδος

Η σταθερότητα και η ανάπτυξη των χωρών της περιοχής και η συνεργασία μεταξύ των χωρών προέλευσης-διέλευσης και προορισμού έχουν κεντρική σημασία για να αντιμετωπισθεί επιτυχώς η πρόκληση του προσφυγικού-μεταναστευτικού» ανέφερε ο πρωθυπουργός, ενώ επισήμανε τη συμβολή της Αιγύπτου στο ζήτημα, σημειώνοντας ότι είναι «εξαιρετικά σημαντική» και γι' αυτό η Ελλάδα στηρίζει απόλυτα τη σύγκληση Συνόδου Κορυφής ΕΕ-Αραβικού Συνδέσμου στην Αίγυπτο, τον Φεβρουάριο.


«Είναι σαφές ότι λύσεις στο Παλαιστινιακό και στη Λιβύη δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την Αίγυπτο», σημείωσε και πρόσθεσε πως η ισορροπία στη Μεσόγειο, Μέση Ανατολή και στη Δυτική Αφρική δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την Αίγυπτο. «Αντιμετώπιση της τρομοκρατίας και έλεγχος των προσφυγικών ροών από την Αφρική δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς την Αίγυπτο», δήλωσε χαρακτηριστικά.





σκυλι κοκονι τιμη

Comments