selena gomez the heart wants what it wants song download

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

Απαντά «ουδέν σχόλιο» (no comment) σε ακόμη μια ερώτηση του CNNi για τα χρόνια που η Αλ Κάιντα του Ιράκ εξαφανίστηκε και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε στο αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος.


Ο Hussein λέει ότι ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του ISIS - όχι μαχητής στο πεδίο της μάχης αλλά ένας από τους ανθρώπους που αποτελούσαν τη «ραχοκοκαλιά» της τρομοκρατικής οργάνωσης. Το CNNi εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη του Hussein, λίγο καιρό αφότου ο τζιχαντιστής συνελήφθη τον περασμένο μήνα από τις τουρκικές αρχές.


selena gomez the heart wants what it wants song download

Ο πρώην «υπουργός» της οργάνωσης, που ισχυρίζεται πως εγκατέλειψε τους κόλπους του ISIS πριν από έξι μήνες, αναμένει τώρα να δικαστεί στην Τουρκία. Μέχρι στιγμής, όμως, οι κατηγορίες με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπος δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.


Hussein 2


συμβολαιο σπιτιου 2014

selena gomez the heart wants what it wants song download

Πηγή Photo: CNN


Ο 39χρονος γιατρός, που έχει ειδίκευση στη ρευματολογία, υπηρέτησε το Ισλαμικό Κράτος αλλά και τις προηγούμενες «ενσαρκώσεις» του για πάνω από 15 χρόνια. Παρά τον κομβικό του ρόλο, για το μεγαλύτερο από αυτό το διάστημα δεν βρισκόταν στα «ραντάρ» των αντικατασκοπευτικών υπηρεσιών, του αμερικανικού στρατού και της ιρανικής κυβέρνησης.
Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν - είτε στα παιδικά του χρόνια είτε αργότερα - μίλησαν μόνο κατόπιν δέσμευσης του CNNi πως δεν θα αποκαλύψει την ταυτότητά τους.


Η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ


Ο Hussein μεγάλωσε στην πόλη Tal Afar, σε ένα «σταυροδρόμι» της Μοσούλης με τα σύνορα Ιράκ-Συρίας. Οι άνθρωποι που τον γνώριζαν στο λύκειο τον περιγράφουν ως «φιλόξοδο», «έξυπνο» και «πολύ ανταγωνιστικό». Όπως και τόσοι άλλοι νέοι της χώρας του, μόλις αποφοίτησε από το σχολείο αναζήτησε την τύχη του σε μια μεγάλη πόλη.


Είχε ήδη ξεκινήσει να εκπαιδεύεται ως γιατρός στη Μουσούλη όταν ξεκίνησε η αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003. Η παρουσία ενός ξένου στρατού μέσα στη χώρα του «έκαιγε» την ψυχή του. Αντίστοιχη ήταν και η στάση που κράτησε η οικογένειά του, με γείτονες να δηλώνουν ότι ήταν από τους πρώτους που πήραν τα όπλα στην Tal Afar.


«Ολόκληρη η οικογένεια είχε μια βίαιη αντίδραση» είπε ένας γείτονας, και συνέχισε: «Όταν εκείνοι [σ. σ οι Αμερικανοί] ήρθαν στην Tal Afar, ο Kefah ήταν μέρος της πρώτης ομάδας που άρχισε να πολεμά τους Αμερικανούς - το σπίτι τους ήταν ένα από τα σπίτια όπου καταστρώνονταν τα σχέδια».




ευνουχίζω λεξικο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

Comments